PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Szeretsz rajzolni? Színezni? Rajzban mesélni? Van kedvenc rajzfilm figurád? Olyan mesebeli barátod, akit szívesen lerajzolnál? Szívesen emlékszel vissza egy jelenetre egy mesefilmből? Vagy arra,  amikor a családdal együtt moziztok?

Ha a Rajzfilmünnep neked is eszedbe juttat egy kedves képet, emléket, amit szívesen megosztanál, rajzold le nekünk! Küldd el e-mailben (az oldal alján található űrlap kitöltésével) és NYERJ ajándékutalványt, vagy Egy kupac kufli DVD-t!

A pályázatra 14 év alatti gyerekek alkotásait várjuk.

Hogyan tudsz jelentkezni és leadni a rajzodat?

Készítsd el alkotásod! Amikor készen vagy, fényképezd le. (Használj nagy felbontású fotót)

Ezután nincs más dolgod, mint szólni anyukádnak vagy apukádnak, hogy töltsék ki az oldal alján található regisztrációs űrlapot és csatolják a lefotózott alkotásod.

2017.november 5-ig tölthetitek fel rajzaitokat. 

A beérkezett alkotásokat feltöltjük a www.rajzfilmunnep.hu oldalra egy galériába és az Országos Rajzfilmünnep hivatalos Facebook oldalára. A „Rajzfilmünnep Rajzban” pályázat minden résztvevőjét e-mailben értesítünk képe beérkezéséről.

Nyeremények

  • Minden résztvevőt megajándékozunk egy letölthető kufli-színezővel és egy 5% kedvezményre jogosító  kuponkóddal, melyet a https://www.keddshop.hu/hu/ webáruházban egyszeri vásárlás során használhatnak fel. Mind a színezőt, mind a kuponkódot e-mailben juttatjuk el a résztvevőkhöz
  • A résztvevők között 4 db 5.000 Ft értékű ajándékutalványt sorsolunk ki, melyet a KEDDShop webáruházában használhatnak fel
  • Ezen kívül 5 db Egy kupac kufli DVD-t is kisorsolunk
  • Közönségszavazást is tartunk az Országos Rajzfilmünnep Facebook oldalán. A 2017. november 15-ig legtöbb ‘like’-ot összegyűjtő alkotást egy 5.000 Ft értékű KEDDShop vásárlási utalvánnyal jutalmazzuk; a 2-5. helyezettek pedig 1-1 db Kufli foglalkoztató füzettel lesznek gazdagabbak.

A teljes játékszabályzatot az alábbi linken találjátok: Rajzfilmünnep Rajzban játékszabályzat

Ha bármilyen kérdés vagy probléma felmerülne a kép feltöltésekor, bátran keressetek az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Van kedved rajzolni? Akkor hajrá!

A Rajzfilmünnep csapata

PÁLYÁZAT LEADÁS

    A regisztrációs űrlap kitöltésével és a játékban való részvétellel feltétel nélkül elfogadom a játékszabályzatot

    Szeretném, hogy e-mailben értesítsenek a KEDD eseményeiről és a KEDDShop termékeiről, játékairól.Nem szeretném, hogy e-mailben értesítsenek a KEDD eseményeiről, a KEDDShop termékeiről, játékairól.

    Facebook Likebox