Idén is lesz egy hétvége, amely teljes egészében az animációs filmekről szól. Október 26. és 28. között hatodik alkalommal rendezzük meg az Országos Rajzfilmünnepet, az ország különböző pontjain, több mint száz helyszínen vehettek majd részt változatos vetítéseken, izgalmas kísérőprogramokon.

Az idei rendezvény egy régi kedvenc, a 40 éves A kockásfülű nyúl köré szerveződik. Richly Zsolt népszerű mesefilmsorozata mellett a rendező egyéb műveit is megnézheted majd a rajzfilmünnepen, többek között a Luther című sorozatot, amelynek a segítségével végigkövethetitek a híres teológus és reformátor életét.

A kockásfülű nyúl és a Luther kitűnő példa arra, hogy egyszerre szeretnénk megszólítani kicsiket és nagyokat. Nem érdekes, hogy hány éves vagy, biztosan fogsz a kedvedre való vetítést találni. Gazdag filmkínálatunk a hazai klasszikusoktól (Vuk, Erdő kapitánya) a nemzetközi sikereken át (A kis kedvencek titkos élete, Kubo és a varázshúrok) olyan ínyencfalatokat is tartalmaz, mint a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem diplomafilmjei.

Kövessétek a Facebook-oldalunkat, térjetek vissza gyakran a honlapunkra, rendszeresen tájékoztatni fogunk titeket a filmekről, a helyszínekről, a kísérőprogramokról, illetve játékokra is fogunk majd invitálni titeket.

 

Facebook Likebox