A KEDD országos rajzpályázatot hirdetett óvodák részére, Bartos Erika közreműködésével

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin

Bogyó és Babóca | Rajzolj a tündérkártyákért!

Ismeritek a Bogyó és Babóca-történeteket? Szerettek rajzolni és játszani? Akkor ez a felhívás nektek szól!

Nemsokára újra találkozhattok a mozikban Bogyóval, Babócával és barátaikkal, és ti is megnézhetitek, milyen új, izgalmas kalandokat élnek át együtt.

Ragadjatok ceruzát, és küldjetek rajzokat a Bogyó és Babóca mesékről! Bármelyik szereplőről, bármelyik jelenetről, házikóról, bármiről, ami eszetekbe jut a sorozatról, ami a legkedvesebb történetetek vagy figurátok.

Izgatottan várjuk a szebbnél szebb rajzokat!

A PÁLYÁZATRÓL

RAJZOK BEKÜLDÉSE

Kérjük, nagy (min. 1 MB, max. 2-3 MB) méretben és JPG formátumban fotózzák le az elkészült rajzokat (gyermekenként maximum egyet). Fontos, hogy minél jobb minőségű képeket kapjunk.  Majd a kért adatokkal együtt e-mailben küldjék el az alábbi címre: film@kedd.net

A levél tárgya a következő legyen:

„Bogyó és Babóca – Tündérkártyák”

Fontos, hogy a levélbe írják bele:

  • milyen megyéből küldik a rajzokat
  • milyen településről
  • mi az óvoda neve
  • kérjük sorolják fel a rajzoló gyermekek nevét, esetleg óvodai csoportjuk nevét

A képek és az adatok elküldésével óvodájuk automatikusan részt vesz a rajzpályázaton.

A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, az e-mail címet harmadik félnek nem adjuk tovább, és csak a pályázat lezártáig őrizzük meg.

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ

  1. február 28. 15 óráig lehet e-mail címünkre elküldeni a rajzokat. Egy gyerektől maximum 1 db rajzot várunk.

Sok óvoda részvételére számítunk, és szeretnénk minél jobban felkészülni a rajzok fogadására, feldolgozására. Ezért kérjük, mihamarabb, de legkésőbb február 12-ig jelezze nekünk részvételi szándékát.

KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS

A kártyákat óvodánként egy albumba töltjük föl. Március 2-ától indul a közönségszavazás a KEDD Facebook oldalán. A szavazatokat az albumra várjuk, nem a rajzokra! Szavazni március 20. 10 óráig lehet.

NYEREMÉNYEK

Minden résztvevő óvodának: Minden óvodát, ahonnan minimum 20 rajzot kapunk, megajándékozunk a Bogyó és Babóca 4. – Tündérkártyák című új mozifilm eredeti, Bartos Erika által aláírt poszterével.

A közönségszavazás főnyereménye: A legtöbb közönségszavazatot kapó óvoda részére 50 jegyet biztosítunk a Bogyó és Babóca 4. – Tündérkártyák című új mozifilm budapesti díszbemutatójára, március 29-re a Cinema City Aréna moziba. (Az utazást az óvodának kell megoldani.)

További nyeremények a legtöbb szavazatot kapó 30 óvodának: A legtöbb közönségszavazatot kapó 30 óvoda egyedi Tündérkártyát kap, melyet a szerző külön erre az alkalomra készített, boltokban nem kapható. A doboz 36 darabos memóriakártyát tartalmaz, melynek kártyalapjain a sorozat szereplői láthatók, tündérjelmezben. A legtöbb közönségszavazatot kapó 30 óvoda nyereménye az egyedi Tündérkártya mellett a hamarosan megjelenő legújabb Bogyó és Babóca – Hónapok meséi c. könyv, illetve egy Bogyó és Babóca falinaptár.

Különdíjak sorsolással: A pályázók közül kisorsolunk további 10 óvodát, akik 1-1 Bogyó és Babóca Vonatos társasjátékot kapnak, mely boltokban nem kapható különlegesség, illetve az új Bogyó és Babóca – Hónapok meséi c. könyvet.

Meseprogram sorsolással: Bartos Erika felajánlására a pályázók közül kisorsolunk egy óvodát, ahova az írónő személyesen látogat el meseprogramot tartani.

Facebook Likebox