Rajzolt videóklipekkel adnak erőt a magyarok a járvány alatt

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin

Kreatív kisfilmek készültek a hazai énekesek dalaihoz

A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a zenészek: azon túl, hogy rengeteg fellépéstől estek el, videóklipek forgatására sem volt lehetőségük. Ám ahhoz, hogy egy szerzeményt megfilmesítsenek, nem feltétlenül van szükség hús-vér emberekre. Erre építve az utóbbi egy hónapban több magyar énekes is animált klipet jelentetett meg.

Polgár Odett Fehér fény című dalához Klement Csaba készített vidám, képregényék világát idéző animációt. A kisfilm mellett kiszínezhető képeket is közkinccsé tettek. A színezésnek köztudottan stresszcsökkentő hatása van, ezért arra ösztönzik a rajongókat, ragadjanak ők is ceruzát.

Animációs kisfilm készült Rúzsa Magdolna Lesz, ahogy lesz című dalához is, amelynek főszereplői Liza és Macskacicó. A gyönyörű, álmodozásra hívó kisfilm art direktora Varró Zoltán, míg a grafika Máthé Kata és Matyus Dóra, az animáció pedig Kassay Réka és Buzási Gyopár munkája.

A Geszti Péter által írt Noé az újrakezdést hirdeti. A dalhoz készült rövidfilm a Grund produkció alkotása: art direktora Brunszkó László, animátora Bogdán Balázs, rendezője pedig az énekes. A munka során nem találkoztak személyesen, hanem videóbeszélgetések segítségével dolgoztak össze.

Nyitókép: Magdolna Rúzsa YouTube/Lesz, ahogy lesz

Facebook Likebox