Elkóborolt kacatokkal nyert pólót a Kuflik rajongója

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin

Megvannak a KEDD Stúdió és a Pagony közös nyereményjátékának nyertesei

Három hete jópofa játékra hívta a Kuflik-rajongókat a gyerekkönyvkiadó és az animációs stúdió. A fanoknak az volt a feladata, hogy osszák meg Facebookon kedvenc Kuflik-mondatukat a #kufliduma hashtaggel. A kezdeményezés sokakat motivált posztolásra , legfőképp azért, hogy övék legyen a nyeremény, azaz egy-egy egyedi kuflik-póló az egész családnak, rajta az általuk választott idézettel. A közösségi oldalt mókásabbnál mókásabb aranyköpések árasztották el – aki szeretne egy jót derülni, annak érdemes rákeresnie.

A játék ma este zárult, a Pagony nyertest hirdetett: a szerencsés rajongó, akit kisorsoltak, Balla Gina, aki Bélabá gondolatait idézte a Mindenki legyen kufli! című epizódból:

“…Ezért aztán éjszakánként a kacatok útra kelnek, hogy világot lássanak. Sétálgatnak az utcákon, kirándulnak az erdei ösvényeken. Egy-egy bátrabb kacat még távoli vidékekre is elmerészkedik. Némelyikük vissza sem talál oda, ahonnan elkóborolt…”

Öt további résztvevő, Barczi Veres Kriszta, Dávid-Csóh Anikó, Ecser Vera, Huszárné Thuróczy Piroska Outi és Nagy László pedig kuflik-ajándékcsomagnak örülhetnek.

Gratulálunk a nyerteseknek!

Facebook Likebox