KERESSÜK AZ ORSZÁGOS RAJZFILMÜNNEP LEGLELKESEBB SZERVEZŐIT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin

Mutassátok meg városotokat és legyen a tiétek a mesés ajándékcsomagok egyike!

Idén a Rajzfilmünnepet rendhagyó módon online tartjuk, ami sok új lehetőséget jelent. A szervezők által választott filmeket a számukra létrehozott, egyedi YouTube-csatornájukon fogjuk közzétenni. Úgy véljük, a rajzfilmek mellett a szervezők lelkiismeretes munkája, a helyszínek kulturális élete is figyelmet érdemel. Csatornáikon ezért városaikat, intézményeiket is szeretnénk bemutatni. Emiatt arra kérjük a szervezőket, küldjetek öt videót településükről, amit közzétehetünk programjukban.

A videók hosszát és műfaját tekintve nincs megkötés: lehet a helyi színjátszókör vagy iskola műsora, interjú a könyvtár vezetőjével vagy például egy kiállítás bemutatása – bármi, ami városukhoz kötődik, és amire vagy akire büszkék. A felvételek lehetnek újak és archívak is. Azokat a videókat is szívesen fogadjuk, amik esetleg már láthatóak a YouTube-on.

Azoknak a lelkes szervezőknek, akik október 15-ig elküldik az öt videót, egy ajándékcsomagot küldünk, melyet szabadon felhasználhatnak a Rajzfilmünnep népszerűsítésére vagy egy általuk hirdetett, a Rajzfilmünnephez kapcsolódó pályázathoz vagy jótékony célra tovább ajándékozhatnak. Az ajándékcsomag tartalma a képen látható 36 darab különféle Bogyó és Babóca, Kuflik illetve Pocoyo termék és egy kedvezményre jogosító kupon, mely a www.keddshop.hu-n használható fel.

A videókat és a felmerülő kérdéseket a kapcsolat@rajzfilmunnep.hu címre várjuk.

az Országos Rajzfilmünnep csapata

Facebook Likebox