“Az animáció varázslat, világok teremtője”

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin

Alkotók az Online Rajzfilmünnepről és a magyar rajzfilmkultúráról II. – Klingl Béla

November 13. és 15. között jön az Online Rajzfilmünnep! Eseményünkön több mint 200 animációs filmet és sorozatot láthattok a Rajzfilmünnep a csatlakozó helyszínek YouTube csatornáján. Cikksorozatunkban alkotók mesének róla, mit gondolnak a magyar rajzfilmkultútától és a Rajzfilmünnepről. Ezútal Klingl Béla, a Boxi sorozat és a ReMake rendezője osztja meg gondolatait.

“Az animáció a legszabadabb filmezési műfaj, mivel nem ismer korlátokat. A gyerekfilmektől a képzőművészeti igényű, filozófikus művekig nemcsak történetek, hanem akár szavakkal ki sem fejezhető gondolatok is megjeleníthetőek általa. Az animáció varázslat, világok teremtője.”

Az Online Rajzfilmünnep alatt Klingl Béla több alkotását is láthatjátok: a Boxi sorozat epizódjai a MESÉK ALSÓSOKNAK blokkban, az egészestés Boxi, a kincs nyomában rajzfilm a NAGY KALANDOK VI. válogatásban, míg a ReMake a FESZTIVÁLOK LEGJOBBJAI III. filmjei közt szerepel.

November 13. és 15. közt ti is tartsatok velünk az Online Rajzfilmünnepen! Ünnepeljétek otthon a magyar rajzfilmkultúrát!

Facebook Likebox