“Felnőtteknek és gyerekeknek ugyanúgy kellemes kikapcsolódás a Rajzfilmünnep”

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin

Bemutatkoznak az Online Rajzfilmünnep szervezői III. – Zomboriné Szabó Klára, Bódi Marianna – Kiszombor, Ady Endre Művelődési Ház

Az Online Rajzfilmünnephez közel száz település csatlakozott. Az egyik helyszín kiszombori Ady Endre Művelődési Ház. Az intézmény munkatársai, Zomboriné Szabó Klára és Bódi Marianna remek dolognak tartják, hogy az Online Rajzfilmünnepen saját YouTube csatornán mutatkozhat be városuk a nézők előtt.

“Igazán jó lehetőségnek gondoljuk az Országos Rajzfilmünnep kezdeményezését, mivel közelebb hozza az emberekhez a rajzfilmek világát. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt kellemes kikapcsolódást nyújt. Egy-egy mese a gyermekek számára az újdonság élményeként hat, míg az idősebb korosztály nosztalgiával gondolhat vissza a fiatalságára a rajzfilmek által” – mondják.

Zomboriné Szabó Klára és Bódi Marianna

Az idei Rajzfilmünnep különlegessége, hogy bepillantást nyerhetünk valamennyi helyszín kulturális életébe. Sok településhez hasonlóan Kiszombor is egyedi YouTube csatornáját kapott, amelyen november 13. és 15. között az általuk választott animációs filmek és rajzfilmsorozatok mellett saját videóikat is láthatjuk.

Kiszombor YouTube csatornája itt érhető el:
https://www.youtube.com/channel/UC4JwHr9txBUo5U1zk6kabOA

Online Rajzfilmünnepet központi csatornáját pedig itt tudjátok követni: https://bit.ly/3kuKBWz

Az idei Rajzfilmünnep kivételesen jó alkalom arra, hogy az egyes települések, illetve intézmények bemutatkozhassanak a nagyközönség számára. Mi az Ady Endre Művelődési Házban éltünk a lehetőséggel és négy részletbe sűrítettük össze az elmúlt két év legszebb pillanatait, valamint egy rövid fotómontázst készítettünk Kiszombor csodálatos műemlékeiről, látnivalóiról” – teszi hozzá Klára és Marianna.

A kiszombori Ady Endre Művelődési Ház emlékezetes pillanatai

November 13. és 15. között ti is tartsatok velünk az Online Rajzfilmünnepen! Ünnepeljétek otthonról a magyar rajzfilmkultúrát!

Ismerjétek meg a többi város képviselőjét is! Szervezőket bemutató sorozatunk eddigi cikkeit itt találjátok:

Suweik ZsófiPomázi Művelődési Ház és Könyvtár
Gál Ferencné Edit – Újfehértó, Zajti Ferenc Kulturális Központ

Facebook Likebox