“A Rajzfilmünnep elkalauzol a Balaton Riviérára”

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin

Szervezők a Rajzfilmünnepről IV. – Sári Kinga, Balaton Riviéra térsége, Alsóörs-Felsőörs-Lovas-Paloznak

Az idei Rajzfilmünnep különlegessége, hogy online tartjuk, az események és a közel 100 csatlakozó helyszín saját YouTube csatornáján. Csatornáikon pedig nemcsak az általuk választott animációs filmek, rajzfilmsorozatok lesznek láthatóak, hanem saját felvételeik is. Sári Kinga, a Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület turisztikai referense négy települést, Alsóörsöt, Felsőörsöt, Lovast és Paloznakot is képviseli az Online Rajzfilmünnepen.

“A Rajzfilmünnep lehetőség  – lehetőség,  egy  nem megszokott módon bepillantást nyerni térségünk életébe, a Balatonfelvidék számunkra e legkedvesebb szegletébe. A filmek közötti életképek megszólítják az ittlakókat is, de hívógatólag hatnak azokra is, akik még nem ismerik a Balaton Riviéra térségét” – mondja Kinga.

A négy település Alsóörs,Felsőörs, Lovas és Paloznak – november 13. és 15. között közös YouTube csatornáján kalauzolja el a nézőket a Balaton Riviérára. A csatornát ide kattintva éritek el.

A Balaton a hideg hónapokban is mesés arcát mutatja. Itt épp kacsák tipegnek az alsóörsi jégen – Forrás: Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület Facebook oldala

Akárcsak a kiszombori művelődési ház munkatársai, Sári Kinga is úgy véli, minden korosztályt megszólít az Online Rajzfilmünnep. “A három napos program széles kínálatából kicsik és nagyok is kedvükre válogathatnak, legyenek azok régi klasszikusok vagy új fesztiválfilmek.”

Sári Kinga és Pataki Júlia, a Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület munkatársai

November 13. és 15. között ti is tartsatok velünk az Online Rajzfilmünnepen! Ünnepeljétek otthonról a magyar rajzfilmkultúrát!
Az Online Rajzfilmünnep központi csatornáját itt tudjátok követni: https://bit.ly/3kuKBWz

Ismerjétek meg a többi város képviselőjét is! Szervezőket bemutató sorozatunk eddigi cikkeit itt találjátok:

Suweik Zsófi – PomázMűvelődési Ház és Könyvtár
Gál Ferencné Edit – Újfehértó, Zajti Ferenc Kulturális Központ
Zomboriné Szabó Klára, Bódi Marianna – Kiszombor, Ady Endre Művelődési Ház

Facebook Likebox