Tájékoztató

Elkészült az Országos Rajzfilmünnep új arculata! Kedves Szervezők, használjátok ti is a képeket, videókat! Idén is népszerűsítsük együtt az animációs kultúrát, juttassuk el a közönséghez a filmeket!

Használjátok az Online Rajzfilmünnep képes anyagait! 

Hogy a Rajzfilmünnep idén is egy közösségi élmény, száz helyszín által szervezett, mégis egységes program legyen, elkészítettük az idei év arculati elemeit. Az alábbi linken éritek el:
https://drive.google.com/drive/folders/1wzkR4dmzOZMYfeyYzjaRGUzBErmpQIFJ?usp=sharing

Használjátok felületeiteken! Segítsétek népszerűsíteni a programot!
Használjátok a borítóképeket, bannereket a honlapjaitokon és közösségi oldalaitokon!
Tegyétek ki a szpotot ahová csak tudjátok! Nyugodtan kitehetitek a helyi online újság oldalára is, de leadhatja a helyi televízió is, örülünk, ha el tudjátok intézni!

Amit szeretnétek, azt alakítsátok saját helyszínetekhez – ráírhatjátok a település, helyszín nevét, hogy egyedivé tegyétek.

Kövessétek figyelemmel oldalunkat!

Figyeljétek a Rajzfilmünnep HONLAPOT (https://rajzfilmunnep.hu/) is, mert frissült, és ahol meg fog jelenni egy gomb, ami a rajzfilmünnep online csatornáira navigál majd benneteket.

Itt tesszük közzé a programot és lesz egy kedvcsináló online katalógusunk is.Mindent osszatok meg nyugodtan ezek közül a saját oldalaitokon is!
A Facebook oldalon nyugodtan osszátok tovább a bejegyzéseinket és készítsetek saját ajánló bejegyzéseket!
Kérjük, hogy a Facebook-on minden esetben hivatkozzátok be a Rajzfilmünnep Facebook-oldalát így:
@Orszagos Rajzfilmunnep

Azért fontos ez, mert minden fontos információt így tudnak megtalálni majd a nézőink!

Adjatok hírt a Rajzfilmünnepről a helyi médiumoknak!

Örömmel vesszük, ha a helyi médiumokban hírt jelentettek meg a Rajzfilmünnepről, ehhez jövő héten készítünk nektek egy sajtóanyagot.
Lesz általános sajtóanyagunk, de rövidebb ajánlót is készítünk, és Rófusz Ferenc munkásságáról is készítünk nektek felhasználható szöveget.

A Rajzfilmünnep online kommunikációjával kapcsolatban jövő héten fogunk megkeresni benneteket. Szeretnénk összefogni a kommunikációt, hogy együtt minél több nézőt érjünk el. Erre vannak ötleteink, amiket összeírunk nektek és számítunk az együttműködésetekre.

Örömmel vesszük, ha nyilatkoztok a helyi médiumokban a Rajzfilmünnepről – és elkülditek nekünk a megjelenő cikkeket!

Népszerűsítsük idén is együtt a rajzfilmeket!

Üdvözlettel:
A Rajzfilmünnep csapata
Facebook Likebox